Instagram Facebook Youtube

Hun er intet mindre end fantastisk og vi er derfor utrolig glade for at det endnu engang er lykkedes at have denne ekstremt dygtige og efterspurgte danser med igen i år.

Yanet er født og opvokset I Havanna og er en af de mest passionerede og talentfulde kvindelige cubanske dansere i verden.

Hun har 3 gange vundet de åbne verdensmesterskaber i salsa og har været et af hovednavnene i den berømte musical "Lady Salsa".

Yanet er i dag bosat i England, hvor hun hurtigt udviklede sig til at blive en international cubansk salsa stjerne, der optræder i hele verden. Hendes popularitet blev endnu mere omfattende efter af hun deltog i det engelske TV program "So you think you can dance", der åbnede nye døre til en verdensomspændende karriere. Hun har været på verdensturné med sangerinden Shakira, hvor hun var hoved danser og blandt andet har lavet koreografien til sangen "Waka waka". Hun har også danset i musikvideoer for Alicia Keys og Craig David og i 2014 havde hun debut som skuespiller og danser i filmen "Cuban Fury".

Hendes meget feminine, elegante og sensuelle stil, blandet med den cubanske energi, er blot nogle af de ting der er med til at gøre hendes dans unik.

Yanet Fuentes er uden tvivl en af de største og mest velansete salsa superstjerne i verden, så gå ikke glip af denne enestående mulighed for at modtage undervisning af en af verdens bedste dansere.